Ny blogg!

Tyckte att soclog.se såg ganska bra ut, så nu ska jag prova det. Headern är tillfällig, och i denhär bloggen kmr jag oxå skriva lite om min vardag, musik osv. Besök gärna! (:

 

ccolourful.soclog.se



Dendär concealern

Kom på att jag bara använt den 2 gånger ännu, så det kanske inte är sådär jättebra att skriva om den ännu (?) Tror jag ska skriva om min mascara ist. Men eftersom jag inte har fotat den ännu, kan det ta en stund innan ni ser det inlägget (; Så ni får nöja er med några helt random inlägg ist. Inte alls lat här, nä.




Musicisthashit!

Har fixat en musikspelare hit till bloggen, så du kan lyssna på musik medan du läser den. Men eft jag inte har sådär jättemånga inlägg, heh, så kan du ju också vara på en annan flik på samma gång. Kolla dock efter så att du inte blir helt döv om en låt hörs dåligt och nästa som kmr hörs bra. Men jag tror det bara är den fösta som hörs sämre.
Inte bloggat så mkt på sista tiden, har varit långa dagar med prao och kommit hem supertrött varje dag. Men, troligtvis imr kmr en recension på en "concealer" från Garnier! (:


weheartit

RSS 2.0